Welkom bij Avenue hotel Amsterdam

Avenue hotel Amsterdam

WELKOM BIJ HET AVENUE HOTEL AMSTERDAM

Een aantal historische gebouwen vormen samen het Avenue Hotel, waarvan een gedeelte al sinds de 17e eeuw bestaat. Een interessant weetje over dit pand, is dat het tijdens de Gouden Eeuw werd gebruikt als pakhuis voor de handelswaar van de V.O.C. (Vereenigde Oostindische Compagnie). Sinds die tijd is het pand regelmatig van eigenaar en functie veranderd. Het is nu een hotel, dat voldoet aan de hedendaagse eisen. De kamers in het Avenue Hotel hebben allemaal een net iets andere vorm en sfeer, wat voornamelijk komt doordat ze over de diverse monumentale panden verdeeld zijn. 

Ons 3 sterren-hotel beschikt over 82 comfortabele kamers, daarnaast bieden wij gratis WIFI in het gehele hotel aan. Ook is er de optie om tegen betaling gebruik te maken van een uitgebreid ontbijtbuffet.
Alle kamers van het Avenue Hotel beschikken over een flatscreen-tv, een badkamer met douche en/of bad, airconditioning en een bureau. 
Met de lift kunt u alle verdiepingen bereiken.

Ontdek alle bezienswaardigheden in de buurt van het Avenue Hotel Amsterdam: De Dam, De Jordaan, De Negen Straatjes, De Wallen en diverse winkelstraten zijn te voet bereikbaar. Het personeel helpt u graag als u vragen heeft over het openbaar vervoer, musea of leuke excursies. Een leuke manier om Amsterdam te ontdekken is op de fiets, welke u ook bij ons kunt huren, in dit filmpje hieronder ziet u waarom dit zo leuk is.

Facilities

Located in the heart of Amsterdam

Free wifi

Child up to 2 year(-s) old can stay free of charge